Συναγερμοί στη Θεσσαλονίκη: Η καλύτερη προστασία από διαρρήξεις

Τα ποσοστά εγκληματικότητας ανεβαίνουν κατακόρυφα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Θεσσαλονίκη, οι συναγερμοί είναι πλέον απαραίτητοι για να προστατεύσετε το σπίτι και την επιχείρηση σας.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία που τους κάνουν τον ιδανικό τρόπο προστασίας από διαρρήξεις και ανεπιθύμητες εισβολές και σε αυτά συγκαταλέγεται όχι μόνο η αποτελεσματικότητα τους όταν κριθεί απαραίτητο, αλλά και απλώς η ύπαρξη τους αποτελεί πλέον αποτρεπτικό παράγοντα για τον επίδοξο εισβολέα.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που γειτονιές στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα οι οποίες έχουν πολλά σπίτια και καταστήματα με συναγερμούς παρουσιάζουν σημαντικά μειωμένα ποσοστά εγκληματικότητας, ενώ οι διαρρήξεις δεν αποτελούν πλέον τόσο μεγάλη απειλή για τα σπίτια της γειτονιάς ακόμα κι αν δεν έχουν τα ίδια συναγερμό ακόμα.

Όσο για την αξία τους, πρέπει να σημειωθεί ότι οι συναγερμοί στα σπίτια και τα καταστήματα αυξάνουν κατακόρυφα την αξία του ακινήτου και φυσικά τις πιθανότητες αγοράς και ενοικίασης του.